--> -->

FOTO Simona Halep, strălucitoare de Revelion. Look impecabil: ”Arată-mi soarele, te rog”

Simona Halep (31 de ani) a purtat un ceas superb drept bijuterie în seara de Revelion! Fostul lider WTA a petrecut acasă, la Constanța, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj.

Simona Halep a optat pentru o ținută lejeră în noaptea dintre ani, la care a asortat un accesoriu de lux. Ceasul purtat de campioana sportului alb costă 38.400 de euro.

Look a la Shakira

Totodată, Simona Halep și-a schimbat look-ul și a adoptat coafura Shakirei, cântăreața recunoscută pentru buclele ei spectaculoase: ”2022 norii tăi au fost grei, 2023 arată-mi soarele, te rog”, a transmis Simona Halep la trecerea dintre ani. În 2022, sportiva de 31 de ani a divorţat de Toni Iuruc, dar a şi fost depistată pozitiv.

Simona Halep a purtat la petrecerea de Revelion un ceas marca Hublot, ”Aerofusion King Gold”, în valoare de 38.400 de euro. Halep are contract de imagine cu fima elvețiană de ceasuri de lux care îl sponsorizează și pe tenismenul sârb Novak Djokovic.

Interesant este că ceasul cu care a apărut Simona Halep la mână de Revelion nu este cel mai mai scump din colecția ei! Sportiva a mai ieșit în public cu un Hublot ”Big Bang One Click Saphire”, ce costă 80.000 euro.

Iubește ceasurile de lux: ”Acestea sunt lucrurile pe care le colecționez!”

Halep a mărturisit la un moment dat că obișnuiește să colecționeze ceasuri de lux, dar și telefoane: „Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, a spus Simona Halep.

Simona Halep este sponsorizată Hublot încă din anul 2016 Cei mai importanți oameni din lumea tenisului sunt sponsorizați de companii producătoare de ceasuri, precum Rolex (Roger Federer), Tag Heuer (Maria Șarapova), Richard Mille (Rafael Nadal), Audemars Piguet (Serena Williams și Stan Wawrinka).

Citește și

Mesajul Patriarhului Daniel de Noul An 2023: Omul superficial cere ajutorul lui Dumnezeu doar la necazuri