FOTO Simona Halep, ce prezență! Invitație specială și pentru colegele din echipa României

A mai rămas o săptămână până la confruntarea de la Rouen dintre România și Franța contând pentru semifinalele Fed Cup, iar Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu, Irina Begu și Raluca Olaru speră să realizează o performanță istorică.

Până atunci, până la meciurile din 20/21 aprilie din Normandia, Simona Halep a participat sâmbătă la un un concert susţinut de Orchestra Naţională Radio, sub bagheta dirijorului Vlad Conta, organizat în sprijinul copiilor născuţi prematur.

Sportiva (numărul 2 WTA) este ambasadorul campaniei „Grijă pentru Copii” desfăşurată de organizaţia Salvaţi Copiii România. Fostul lider WTA le-a invitat și pe colegele ei din echipa de Fed Cup să se alăture cauzei. „A fost un moment deosebit. Să sprijinim această cauză este un lucru important. Eu am o relaţie foarte frumoasă cu copiii şi mă bucur că pot să promovez această campanie.

Mi se pare plăcut şi uşor, e un moment special pentru că îmi doresc ca aceşti copii să aibă ajutorul de care au nevoie. Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze. Cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag şi pe colegele de la Fed Cup, pentru că e o cauză deosebită”, a spus Halep.

Citește și:

FOTO Întâlnire de GALĂ. Și aplauze pentru Hagi junior și Rivaldinho