--> -->

FOTO Raluca Turcan, surprinsă din nou fără mască. Risc maxim

Din nou! Raluca Turcan, ministrul Muncii, a fost surprinsă într-o nouă ipostază fără mască de protecție facială, impusă de restricțiile autorităților din care face parte și ea.

De această dată, mult mai grav. La un cămin de bătrâni, iar Raluca Turcan apare alături de o persoană întinsă în pat, fără mască de protecție. Imaginea a fost realizată la un cămin de bătrâni din Sibiu, după o acțiune a ”Echipei Galbene”, numele echipei de voluntari ai PNL Sibiu. În urmă cu câteva zile, Raluca Turcan a fost surprinsă tot fără mască de protecție, la o acțiune din Sibiu, în aer liber. A fost ”pedepsită” cu o amendă de 500 de lei, asumându-și situația la vremea respectivă.

Fotografia în care apare Raluca Turcan fără mască în dreptul unei vârsnice nu este datată, dar face parte dintr-un set de poze cu acțiuni ale echipei de voluntari, postat pe Facebook pe 22 martie, arată Libertatea. În două dintre aceste imagini apare de două ori și Raluca Turcan.

Într-una dintre fotografii ministrul muncii apare într-un salon, alături de o persoană întinsă în pat. Ministrul nu poartă mască de protecție. O altă persoană, care stă cu spatele, este alături de Turcan, nu se vede dacă aceasta are sau nu mască de protecție. Nu este clar când a fost realizată fotografia, dar masca de protecție este obligatorie în spații închise din mai 2020.

Libertatea și-a anunțat cititirorii că a încercat să obțină o reacție de la Raluca Turcan în legătură cu fotografia postată de voluntarii PNL, însă aceasta nu a putut fi contactată. În alte fotografii, oficialul Executivului apare cu mască de protecție, așa cum s-a întâmplat în cadrul acelei acțiuni în aer liber de la Sibiu.

”Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a scris ea, într-o postare pe Facebook, acceptând precedenta amendă. În același mesaj, Raluca Turcan a scris că-și asumă criticile, dar a acuzat și ”manipulări care au apărut în mediul online”.

Citește și

Adi Mutu la națională?! Planul secret al FRF. O variantă pentru naționala de tineret