FOTO Raluca Turcan a fost martoră la incidentul cu elicopterul american. Suedezii, glumeți: ”Cine are prioritate?!”

Incident în inima Capitalei! Din fericire, fără victime. Un elicopter american Black Hawk, cu soldaţi la bord, a pierdut brusc din altitudine în centrul Capitalei, dar a reuşit să aterizeze în piaţa Charles de Gaulle, doborând doar doi stâlpi.

Acest eveniment este unic în Bucureşti. A demarat o anchetă. Ministrul Muncii Raluca Turcan a fost martoră la incidentul din Piața Charles de Gaulle, când un elicopter militar a aterizat de urgență.

”Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă. Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări pentru intervenția extraordinară!!!”, scrie ministrul pe Facebook.

O altă reacție, amuzantă, a venit din partea Ambasadei Suediei, care a postat un mesaj pe Facebook, în stilul caracteristic al glumelor nordicilor. ”Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”, a fost curiozitatea postată de Ambasada Suediei, după ce elicopterul militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle.

Citește și

Clotilde Armand și Primăria Sectorului 1 pierde un proces în fața celor de la Romprest