FOTO Olguța Vasilescu, mesaj pentru Orban și compania: ”Ați lansat măcar un proiect mititel?!”

Vin alegerile locale, crește lupta politică! În ultimele zile ale vacanței de vară, în plină pandemie, s-au ascuțit săbiile. Olguța Vasilescu candidează la al treilea mandat ca primar al Craiovei, fostul ministru al Muncii având un discurs dur la adresa guvernanților actuali și ai reprezentanților lor din teritoriu.

”Ludovic Orban a fost azi la Craiova ca să arate ce proiecte importante i-a lăsat guvernarea PSD: conducta de gaze care pornește de la Craiova și care ajunsese deja în Segarcea, când am plecat noi de la guvernare. Și Drumul Expres Craiova – Pitești pe care noi l-am lăsat în stadiul pe care îl vedeți și în fotografiile de mai jos, atunci când am părăsit guvernarea. Pozele de pe șantiere sunt realizate în perioada 21 octombrie – 7 noiembrie 2019, le regăsiți și în postările mele de atunci.

Tot în imaginile de mai jos apar și Orban cu ”SPP-istul” lui înalt ca bradul, care se dă candidat la primăria Craiovei, mândri nevoie mare de realizările PSD-iste, azi, la locul faptelor, dar și un comunicat al unei asociații care monitorizează lucrările de infrastructură și care avertiza că, în proiectul de buget lansat de Guvernul Orban, la începutul acestui an, Drumul Expres Craiova – Pitești era dramatic subfinanțat.

Nu o spunea PSD, ci un ONG apropiat de partidele de dreapta. Trecând peste penibilul situației că au venit să-și facă megacampanie cu ce au început guvernul PSD și mult hulitul de ei Dragnea, rămâne totuși o întrebare logică de pus: guvernarea voastră, a PNL, a lansat vreun proiect de investiții pentru județul Dolj, măcar unul mititel de tot, dar pe care să fie și semnătura voastră? Sau veniți să vă lăudați tot cu ceea ce am produs noi? Asta deși guvernați deja de aproape un an. Ca să nu mai spun că dacă rămâneam noi la guvernare, două tronsoane de drum ar fi fost deja finalizare”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și

FOTO Marcel Vela a lăsat geaca deoparte. Cu ce imagine ia ochii ministrul!

No Comments Yet

Comments are closed