Wave Resort

FOTO Moment emoționant pentru Sorescu în ultima zi de vacanță

Deian Sorescu, 23 de ani, este cel mai important produs de export pentru dinamoviștii care speră să obțină un milion de euro în schimbul său. Căpitanul ”câinilor” a fost pe lista Legiei Varșovia, dar Dinamo a refuzat propunerea financiară a polonezilor, de 350.000 de euro.

Bănățeanul își petrece ultimele zile de vacanță, el având o săptămâna în plus față de coechipierii săi, întrucât a fost convocat la prima reprezentativă, el evoluând în două meciuri pentru tricolori, cu Georgia și cu Anglia. Sorescu a fost apreciat pentru partida din Albion. El mai este și pe lista unor cluburi din Rusia.

Deian mai are vacanță până mâine, apoi el trebuie să facă joncțiunea cu echipa lui Dusan Uhrin, pentru a pleca în cantonamentul din Turcia, începând de luni, așteptând să vadă care va fi viitorul său. Pentru a-și ”încărca” bateriile, Sorescu s-a întors la origini, vizitându-și bunica, la Moldova Nouă. O persoană extrem de importantă pentru actualul dinamovist, el dorind să se fotografieze cu bunica lui și postând poza pe Instastory.

Citește și

Marcel Vela este de partea lui Ludovic Orban: ”A avut curajul şi priceperea să salveze vieţi”