FOTO Mesajul cu care Aleix Garcia i-a câștigat definitiv pe ”câini” + povestea transferului, a la Florentino Perez

Dinamo a făcut astăzi ultimele prezentări, ultimii jucători pe care i-a transferat în ultimele ore de mercato. Mai întâi, fundașul Abdoulaye Ba, apoi, mai pe seară, mijlocașul Aleix Garcia, marea lovitură a bucureștenilor, fotbalistul despărțindu-se în această vară de Manchester City.

Imediat după prezentarea oficială, spaniolul de 23 de ani, un gol în 9 meciuri pentru englezi, a postat un mesaj de suflet pe rețelele de socializare. ”Sunt foarte fericit să anunț transferul meu la Dinamo București. De-abia aștept să revin pe teren. De azi sunt câine roșu!!! Hai Dinamo! Perro rojo. Vamos Dinamo”, a scris ibericul.

Rufo Collado a povestit astăzi într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor: ”Sunt foarte mulțumit, fericit pentru această campanie de transferuri. Pentru mine a fost o perioadă foarte obositoare, am încheiat epuizat. De exemplu, transferul lui Aleix Garcia l-am finalizat în ultima oră a perioadei de mercato, la miezul nopții.

Am negociat foarte multe ore pentru transferul lui, era logic să fie dificile tratativele pentru că e un fotbalist care a fost dorit de multe echipe din Europa, au fost 3-4 cluburi din Spania, nu a fost ușor să ne batem cu ele, dar jucătorul are cel mai important cuvânt de spus. El alege unde joacă. Gândiți-vă că a renunțat la mulți bani. Jobul meu a fost să încerc să-l conving că Dinamo e cea mai bună variantă pentru el din punct de vedere fotbalistic. Sunt foarte mândru că a ales Dinamo, că a ales proiectul nostru.

Nu a trebuit să-l conving să aleagă Bucureștiul, s-a informat și el despre tot ce e aici. A trebuit să renunțe la bani, dar l-a convins proiectul sportiv pe care i l-am propus, e un proiect ambițios. Cel mai greu de adus a fost Aleix pentru că a fost ultimul și pentru că avea foarte multe alte oferte. Nu a fost ușor să negociem, sunt discuții îndelungi cu jucătorii, cu impresarii, cu cluburile.

Un moment aparte de la aceste transferuri l-a avut în prim-plan tot pe Aleix Garcia. A semnat contractul în avion, pe ultima sută de metri. Înainte să urce în avion, nu știa ce să facă, ce echipă să aleagă și a ales, din fericire, destinația București! A fost ceva în genul cum obișnuia Florentino Perez la Real Madrid pe vremuri. Îi sunt foarte recunoscător lui Aleix, știe că a venit la un club mare, cu istorie grandioasă în spate. El a venit să ajute Dinamo să ajungă sus, acolo unde merită”.

Citește și

Verdictul lui Rădoi: ”Am jucat prea puțin fotbal”

No Comments Yet

Comments are closed