FOTO Mesajul căpitanului lui Dinamo + Ideea lui Contra ca să relaxeze echipa

Dinamo se confruntă cu mari probleme, sportive și financiare, sperând ca ziua de vineri, 30 octombrie, să fie de bun augur. Pablo Cortacero a anunțat că a trimis 400.000 de euro, vizibili azi, teoretic, în cont, iar seara echipa lui Cosmin Contra se duelează pe Național Arena, de la ora 21:00, cu Astra.

Giurgiuvenii sunt sufocați de coronavirus, 15 cazuri la echipă, au cerut să amâne meciul, dar LPF ar vrea să lase partida să se desfășoare normal, conform programului, decizia finală luându-se azi. DSP Giurgiu a trimis un comunicat prin care a insistat pentru amânarea partidei, doar că nu mai este ”nebunia”, cum a descris situația Dorin Șerdean, din iunie-iulie. Când Dinamo a stat două săptămâni în casă, din cauza unui test pozitiv al magazionerului, care nici măcar nu a avut coronavirus! Pe vremea când Dani Coman, de la Astra, spunea: ”Acum, se oprește lumea pentru Dinamo? Dacă nu pot să joace, pierde cu 3-0!”.

Jucătorii dinamoviști vor să șteargă impresia negativă din ultimele 4 eșecuri, iar Cosmin Contra chiar i-a lăsat să ia cu toții masa la Săftica, unde au făcut un grătar! ”Guriță” a considerat că este o idee bună, ca să-i mai destindă pe jucători. ”Nu trebuie să renunți niciodată! Învingătorii nu renunță niciodată, iar oamenii care renunță nu câștigă niciodată”, a scris Ante Puljic pe Instastory. Căpitanul lui Dinamo a avut evoluții șterse în actuala ediție, dar Contra are în continuare încredere în el.

Citește și

Decizie oficială a lui Nicușor Dan vizavi de Târgul de Crăciun în 2020

No Comments Yet

Comments are closed