FOTO Liviu Dragnea, gest romantic pentru iubita lui, Irina Tănase

Liviu Dragnea, 58 de ani, își trăiește viața după o perioadă petrecută în închisoare. Fostul lider al PSD a stat mai bine de două ani după gratii, iar acum îi dedică timpul iubitei sale, Irina Tănase, care va împlini 29 de ani în luna septembrie.

”Mi-a făcut cafea cu dragoste. Și mandarine”, a scris logodnica fostului lider al Partidului Social Democrat în dreptul fotografiei postate pe rețelele de socializare, prezentând o ceașcă de cafea, ”cadou” de la iubitul ei.

Din momentul în care a părăsit închisoarea, Dragnea și-a văzut de sănătate și și-a petrecut timpul alături de logodnica sa. A lăsat politica deoparte, după ce a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său.

Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusiv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

”Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiaţi care au rămas alături în toată perioada asta şi mai departe nu ştiu. S-a bucurat foarte tare şi i-am spus că vin să-l aştept”, a declarat Irina Tănase cu doar câteva momente înaintea eliberării lui Dragnea.

Aceasta susţine că judectorii de la Bucureşti ”aveau o problemă personală” împotriva lui Liviu Dragnea. ”Judecătorii de la Giurgiu sunt independenţi, cei care au mai rămas”, a mai afirmat Irina Tănase, precizând că ”sunt nişte judecători curajoşi”.

Anterior, într-un mesaj postat pe nstagram, Irina Tănase a scris: ”Iţi mulţumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”.

Citește și

Ana Baniciu, despre cum a ajuns să știe limba germană la perfecție: ”Dar nu aș lăsa România, îmi place foarte mult”