FOTO ”Integramele Olguța Vasilescu”. Metoda inedită de promovare a candidaturii

Politicienii apelează la tot felul de idei pentru a ajunge la votul alegătorilor. Fostul edil șef al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, candidează din partea PSD pentru un nou mandat în Cetatea Băniei. Și-a inițiat o metodă originală de a-și promova candidatura.

În loc de calendare, pixuri, umbrele sau ce se mai împarte alegătorilor, staff-ul ei de campanie împarte reviste cu integrame! Jurnaliștii de la romaniatv.net au oferit și o fotografie cu un astfel de exemplar, iar revista, intitulată ”Integrame craiovene”, conține o integramă în care este în mijloc fotografia candidatei, iar numele ei se alcătuiește prin dezlegarea acestora!

Fostul ministru al Muncii vrea să revină la conducerea Primăriei Craiova, detaliu pe care l-a anunțat încă din luna martie. ”Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii oraşului consideră că am fost cel mai bun primar de după Revoluţie şi că un procent foarte mare dintre ei îşi doresc să revin ca primar. Le mulţumesc pentru încredere, atât lor, cât şi colegilor mei, şi îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toţi cetăţenii să se regăsească în proiectele primăriei!”, scria Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu candidează pentru a treia oară la primărie. În iunie 2012, a devenit primar al Craiovei. A obținut un nou succes la alegerile locale din iunie 2016, dar în toamna acelui an s-a întors în Parlament, de data aceasta în calitate de deputat.

Citește și:

Se reintroduce uniforma pentru elevi! Câți bani vor fi alocați

No Comments Yet

Comments are closed