FOTO Întâlnire de GALĂ. Și aplauze pentru Hagi junior și Rivaldinho

Rivaldo a revenit în România și a fost din nou de bun augur pentru fiul său, Rivaldinho, acum la Viitorul Constanța. Dacă în vara 2017, atacantul brazilian a reușit un gol de excepție în meciul Dinamo – Athletic Bilbao (1-1) chiar sub ochii celebrului său tată, în această seară Rivaldinho a fost iar mare.

A reușit golul victoriei Viitorului cu CSU Craiova (2-1), o revenire uriașă a gazdelor după ce Bărbuț a deschis scorul și Ianis Hagi a egalat cu un golazo aplaudat la scenă deschisă de fostul Balon de Aur. La final, cele două staruri mondiale, Gică Hagi și Rivaldo s-au fotografiat cu junii lor, Ianis și Rivaldinho, autorii succesului care reintroduce echipa de la malul mării în duelul cu oltenii pentru locul 3.

Legendarul Rivaldo a fost prezent la antrenamentul oficial efectuat de Viitorul aseară. Ianis Hagi a descris momentul. „Am fost tare surprins când m-am întâlnit prima dată cu Rivaldo. E o legendă, unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut acest sport. Îl mai așteptăm lângă noi la meciuri, la antrenamente. A intrat primele 20 de minute cu noi aseară. Nu am făcut nimic în perioada aia, ne-am uitat doar la el”, a adăugat Ianis Hagi.

Și Rivaldinho a fost emoționat.

”Tata mi-a purtat noroc. Am făcut un meci bun, suntem foarte fericiți că a venit. Nu am început bine, dar ne-am revenit. Suntem fericiți că am câștigat meciul. Asta e mai important decât golul meu. Eu vreau să marchez la fiecare meci, chiar dacă tata este aici sau nu. Eu sunt foarte fericit la Viitorul. Nu m-am simțit niciodată așa. Învaț foarte multe de la antrenor și de la staff”, a spus Rivaldinho după partidă.

Citește și:

Să ne pară rău că s-a retras din echipa României?! Performanță pentru două românce