--> -->

FOTO Imagini cu Piața Sfatului din Brașov, împodobită de Crăciun, în clipul unei noi melodii ABBA

După aproape 40 de ani, legendara formație suedeză ABBA a revenit cu un nou album, intitulat ”ABBA: Voyage”.

Un fan nu a mai așteptat însă videoclipul oficial al melodiei ”Little Things” despre magia Crăciunului și a făcut un montaj video care conține și imagini din Piața Sfatului din Brașov, a relatat publicația locală BizBrașov, citată de Libertatea.

Revenire spectaculoasă

Trupa ABBA a lansat în septembrie ”I Still Have Faith In You” și ”Dont Shut Me Down”, iar în noiembrie a apărut și melodia ”Little Things”. Videoclipul piesei de Crăciun a fost lansat pe 3 decembrie pe canalul oficial al formației, care are 3,23 de milioane de urmăritori.

Dar, pentru că unul dintre fanii ABBA nu a vrut să aștepte lansarea oficială, a realizat pe 8 noiembrie un filmuleț cu piețele de Crăciun din marile orașe ale lumii. La final, sunt incluse și câteva secvențe cu Piața Sfatului din Brașov.

ABBA a lansat pe 3 decembrie videoclipul oficial al piesei ”Little Things”, prima melodie cu tematică de Crăciun a legendarei trupe suedeze. Videoclipul prezintă un grup de elevi care discută într-o sală de clasă despre tehnologia pe baza căreia vor fi realizate concertele din seria ”ABBA Voyage”, planificate pentru 2022 în Londra.

Ce va urma

În videoclip, elevii îşi transformă sala de clasă într-un studio de producţie şi, folosind o tehnologie inovatoare, pun la rândul lor în scenă un concert. Rezultatul este un spectacol ABBA cu tematică de Crăciun, a informat Agerpres.

Melodia ”Little Things” face parte din noul album „Voyage”, pe care trupa ABBA, formată din Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, l-a lansat la începutul lunii noiembrie.

Citește și

Denisa Tănase, cifre uriașe cu parfumurile! Cum a fost refuzată la Paris: ”Mi-au zis că nu vor închiria românilor”