FOTO Gest de suflet al lui Erling Haaland: a trimis un colet cu cadouri în România

Erling Haaland (20 de ani), superstarul Borussiei Dortmund, nu a rămas indiferent față de gestul asistentului Octavian Șovre. Momentul oferit de orădean la meciul City – Dortmund a devenit cunoscut și în toată Europa, iar nordicul n-a rămas indiferent și a trimis în România un pachet care conține tricoul său de la galben-negri, dar și alte câteva materiale de colecție!

Aceasta după ce mulți specialiști, din fotbalul intern și internațional, au criticat gestul lui Șovre.

”Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții fundației susținute de Octavian Șovre.

”Dragă Simona, vă trimit toate gândurile bune pentru treaba grozavă pe care o faceți în România. Bucurați-vă, vă rog, de micul meu cadou pe care îl găsiți în acest pachet. Multă dragoste!”, e mesajul scris de mână al lui Erling Haaland.

Asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav.

Cele două cartonașe cu autograful lui Haaland au ajuns deja la Asociația S.O.S. Autism Bihor.

Citește și

Arsenie Boca despre armele creștinului împotriva vrăjmașului: ”Trei sunt”