--> -->

FOTO Fiica lui Rednic, afacere cu Dan Petrescu: a dus atacantul care îl înlocuiește pe Alibec!

Dan Petrescu s-a mișcat rapid, după ce Denis Alibec s-a accidentat și a fost operat în Spania. Omul care a adus ultimele trei trofee de campioană în Gruia și-a convins bașkanii să-l transfere pe Kevin Luckassen.

Atacantul a fost prezentat deja la Kayserispor, iar afacerea a fost intermediată de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, antrenorul de acum al Viitorului. Jurnaliștii din Turcia au scris că jucătorul a costat 800.000 de euro!

Deja sunt tot mai mulți oameni familiarizați cu Liga 1 în Super Lig. Marius Șumudică a revenit în Turcia și este la Rizespor acum. Maxim strălucește la Gaziantep, are 11 goluri acolo și este al treilea puncher al campionatului. Coleg îi este Toșca. Dan Petrescu, Damjan Djokovic și mai nou Kevin Luckassen au ales să joace în Super Ligă, la Kayseri, acolo unde Săpunaru este căpitan, iar în lot mai sunt Alibec și Lung junior, ambii accidentați.

”Bun venit, Kevin Luckassen! Clubul nostru a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu atacantul. Îi dorim mult noroc lui Kevin la clubul nostru!”, se arată într-un comunicat oficial al celor de la Kayserispor.

Kevin Luckassen nu este singurul atacant vândut de Viitorul în această iarnă. Trupa lui Gheorghe Hagi a încasat 500.000 de euro pentru transferul lui Gabi Iancu la Ahmat Groznîi. Luckassen a marcat 9 goluri pentru Viitorul și 5 pentru Poli Iași.

Citește și

Secție ATI cuprinsă de fum la un spital din Capitală!