FOTO Erling Haaland a petrecut cu un milionar român

Erling Haaland, atacantul norvegian în vârstă de 20 de ani al Borussiei Dortmund, a petrecut alături de Sorin Boureanu, un cunoscut milionar român, iar apoi acesta din urmă a făcut publice un video cu momentul pe InstaStory.

Aflați în vacanță în Grecia, cei doi au împărțit același local unde a avut loc o petrecere de zile mari pe muzică grecească. ”Ghiciți cine bea cu noi pe cântece grecești și românești!”, a scris una dintre persoanele prezente la petrecere, într-un videoclip postat pe InstaStory.

Pentru că Norvegia nu este calificată la turneul final al Campionatului European 2020, Erling Haaland a luat vacanță imediat după ce s-a încheiat Bundesliga și a plecat în Grecia.

Starul Borussiei Dortumd a fost surprins de către grupul format din mai mulți români relaxat, euforic și dansând pe muzică grecească, fluturând o batistă albă în mână, gest specific grecilor.

Cel alături de care a petrecut Erling Haaland, Sorin Boureanu, este fratele politicianului Cristian Boureanu și controlează mai multe afaceri, printre care și Topanel, o fabrică de panouri termoizolante.

Într-o altă ipostază, în această primăvară, Octavian Șovre a fost în prim planul presei internaționale după ce i-a solicitat autograful fotbalistului cotat acum la 180 de milioane de euro pe piața transferurilor.

După ce a aflat că autograful era pentru o acțiune caritabilă, Erling Haaland a făcut un gest care l-a impresionat pe arbitrul român. Norvegianul a trimis în România un pachet cu mai multe ilustrații și tricouri semnate de către el, plus o scrisoare de încurajare pentru asociația pe care o sprijină Octavian Șovre.

Citește și

Klaus Iohannis l-a invitat pe Joe Biden la București: ”A fost de acord”