FOTO Ea l-a convins să vină în România! Iubita lui Aleix Garcia

Aleix Garcia, 23 de ani, este lovitura de imagine pe care Dinamo a reușit-o în ultimele ore de mercato. ”Câinii” au adus 14 fotbaliști în această vară prelungită, iar spaniolul este perla coroanei.

Fostul jucător de la Manchester City i-a costat pe ”cetățeni” 4 milioane de euro atunci când l-au achiziționat de la Villarreal în vara 2015. A strâns 9 meciuri și un gol pentru englezi, a mai fost împrumutat la Girona și la Mouscron. Un fotbalist de număr 6, așa cum s-a caracterizat în mai multe rânduri, Garcia a acceptat să vină să joace un an la roș-albi. Mutarea a fost anunțată și de cei de la City prin canalele lor de comunicare cu fanii.

Unul dintre motivele pentru care Aleix Garcia nu a fost reticent în privința mutării în Liga 1 îl reprezintă iubita sa, moldoveancă la origine, dar și cu sânge românesc. Denisa Budan este partenera mijlocașului ofensiv de la Dinamo încă din 2016, potrivit informaților publice disponibile în social media. Denisa este de profesie organizatoare de evenimente și a lucrat multă vreme în Barcelona, unde l-a și cunoscut pe Aleix.

Iubita lui Garcia a studiat publicitate în capitala Cataloniei, conform profilului ei de LinkedIn. Ea îl va însoți pe iubitul ei la București. ”Sufletul meu pereche, dragostea mea adevărată, unicul și irepetabilul”, a postat Denisa la una dintre fotografiile publicate pe Instagram.

Citește și

Raed Arafat, pro-amenzi: ”Au avut un impact bun”. Ultimul anunț al șefului DSU

No Comments Yet

Comments are closed