FOTO Dinamoviștii, șocați: ”E varză”

Reprezentanții lui Dinamo au inspectat la începutul săptămânii terenul stadionului din ”Ștefan cel Mare”, luaseră în calcul o revenire până la iarnă pe arhaica arenă, doar că gazonul este execrabil.

Dinamo a luat în calcul o revenire acasă, pe stadionul din ”Ștefan cel Mare”, după etapa de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, de sâmbătă, la ora 12:00, rundă care se dispută la Giurgiu

Conform GSP, ”câinii” sperau să joace duelurile de pe propriul teren pe arhaica arenă, începând de la confruntarea cu FCU Craiova, din Cupa României, de săptămâna viitoare.

Ca să aibă fanii aproape

Au existat informații clare că lucrările pentru noul stadion din ”Ștefan cel Mare” nu vor începe până în martie 2023, astfel că reprezentanții clubului au luat în calcul să revină în vechea casă a ”câinilor”.

Mai ales că s-au săturat să joace prin străini, măcar în centrul Capitalei ar fi avut mai mulți suporteri la meciuri, în tentativa de a prinde play-off-ul in extremis, în ultimele zece etape din sezonul regulat al eșalonului secund.

Există pe rol și înțelegerea cu cei de la Clinceni pentru ca Dinamo să joace lângă București până în decembrie 2022, există și discuții zilnice pentru ca elevii lui Ovidiu Burcă să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, numai că acolo sunt, momentan, doar iluzii.

Șocați de stadionul „Ștefan cel Mare”

Dinamoviștii au fost în inspecție pe arena din Ștefan cel Mare pe care n-au mai jucat de la returul barajului cu U Cluj (1-1), ce-a marcat retrogradarea istorică a „câinilor” în eșalonul secund. Pe bătrânul stadion joacă acum CS Dinamo, formație din Liga 3.

”Doamne! Gazonul e «varză»!” a fost reacția roș-albilor.

Terenul a plin de gropi, e jerpelit, mai mult tăpșan decât gazon de fotbal. Și în anii trecuți, când „câinii„ evoluau în eșalonul de elită, existau probleme cu terenul în luna octombrie, cu toate că se făceau investiții financiare serioase în el.

Citește și

Primul transfer al lui Becali în iarnă!