--> -->

FOTO Dan Bittman a primit un plic de la Jandarmerie acasă: ”Hopa”

Imediat după prânz, Dan Bittman a publicat o fotografie pe contul său personal de Instastory în care le prezenta fanilor săi o înștiințare din partea Jandarmeriei Române. ”Hopa”, a reacționat artistul, ușor ironic.

Cântărețul a participat la ultimul mare protest din Capitală, în urmă cu zece zile, anticipa de atunci că ar putea fi amendat! La acel miting extins au participat peste 15.000 de oameni, iar reprezentanții Jandarmeriei au transmis că vor urma amenzi.

Discurs extrem de dur

În miezul verii, în emisiunea Marius Tucă Show, la Aleph News, Dan Bittman a avut din nou păreri personale despre pandemia de coronavirus, exprimându-și opiniile fără menajamente. Artistul a vorbit fără perdea, chiar a spus că Anthony Fauci este ”un idiot”.

”Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus artistul la Marius Tucă Show.

”Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman.

”Îi fac eu doza lui Faucci, cu mâna mea. Un idiot”

”Eu cred că Fauci are nevoie de a treia doză. I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai spus Bittman.

Bittman a mărturisit că a respectat regulile, până când și-a dat seama că cineva ”l-a luat de prost”.

”Au fost atâtea… Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost.

Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere“, a comentat cântărețul.

Citește și

Strigăt de disperare din partea lui Nelu Tătaru: ”E ca pe front: se moare!”