FOTO Cu imaginea asta, Mahlangu îi unge la suflet pe ”câini”

May Mahlangu, 31 de ani, a lăsat o impresie pozitivă în tricoul ”câinilor”, contribuind la ultima performanță a roș-albilor, locul 3 și câștigarea Cupei Ligii. Sud-africanul a plecat, ulterior, în vara 2018, la Ludogoreț Razgrad, pentru 500.000 de euro.

A stat doi ani în Ștefan cel Mare, el sosind liber de contract la bucureșteni. În prezent, se pregătește să înceapă campionatul, mâine, la prânz, în Kazahstan, el evoluând pentru Ordabasy, acolo unde este unul dintre pilonii formației. Are meci în deplasare cu Șahtior Karagandy.

Mahlangu a rămas un suporter al ”câinilor”, iar fotografia de astăzi, de pe Instagram, cu familia sa, spune totul. El, soția și fiica lor, îmbrăcați toți trei în tricouri dinamoviste, pozând veseli în mai multe ipostaze, probabil, în Herăstrău, unul dintre locurile preferate ale lui.

A cules aprecieri din partea fanilor, care nu l-au uitat, mai ales că mijlocașul central a fost un fotbalist serios. Și cuminte, pe deasupra. Foarte credincios. May a marcat de 4 ori în 71 de meciuri, având și 3 assist-uri. E foarte greu de adus, s-a mai încercat, are un salariu foarte mare în Kazahstan. Dar a rămas un ”câine roșu” adevărat.

Citește și

Raed Arafat și prefectul Bucureștiului despre eventuala carantinare a Capitalei: ”Întărim controlul”