--> -->

FOTO Clotilde Armand și-a început mandatul: ”Asta am găsit după prima zi”. Dezvăluiri și primele imagini

Clotilde Armand, 47 de ani, și-a început oficial mandatul ca primar al sectorului 1 și-a trimis din nou săgeți către fostul edil, Daniel Tudorache, 56 de ani. Armand a tras deja primele concluzii după prima zi la noul serviciu.

A menționat existența unor contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă şi o gaură în buget de aproximativ 700 de milioane de lei. Ea mai afirmă că în biroul predecesorului său Daniel Tudorache a găsit un distrugător de hârtie şi un baston de poliţist local, prezentând şi imagini.

”Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului”, a declarat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

”Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, afirmă Armand. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cel mai mare muzeu bisericesc din țară e la Galați