FOTO Borcea ”Batman”, răspuns final despre Dinamo: ”Gata”

Valentina Borcea a oferit imaginile week-end-ului, cu cele în care îi înfățișează pe soțul ei, Cristi Borcea, și pe fiul ei, Milan, 4 ani, în costumele unor supereroi.

De fapt, costumul de Batman a fost un cadou de Anul Nou al celui mic pentru ex-dinamovist. A povestit el însuși. ”Ca mulți dintre puștii de vârsta lui, Milan este înnebunit după supereroi și după filmul «Heroes». I-am promis că dacă-mi găsește costum, mă îmbrac și eu la fel. A fost la mall, a venit acasă, mi-a zis: «Gata, tati, te-am făcut Batman!».

M-am conformat, ce să mai zic?! Valentina ne-a făcut pozele, amuzamentul e maximum. Fetițele noastre gemene, Indira Maria și Rania Maria erau toate numai un zâmbet, râdeau. Ele sunt cu păpușile, cu prințesele, acolo e Valentina care trebuie să se costumeze”, a povestit omul de afaceri de 50 de ani, pentru Libertatea.

”Cei mai importanți eroi din viața unui copil sunt părinții. Suntem alături de ei în creșterea și educația lor, dar și atunci când vor să se joace și să-i ajutăm să-și transforme imaginația în realitate. Priviți echipa de «eroi» de la noi din casă”, a completat Valentina.

Cu ocazia specială prin care i-a făcut o mare bucurie puștiului de 4 ani, Cristi Borcea a rememorat momente din copilăria sa. ”Eu aveam colecția «Pif», pot spune că eram fan. Noi, pe vremea noastră, nu prea le aveam cu supereroii ăștia, Batman și Superman. Ulterior, după 1990, mi-au plăcut și mie, dar când eram copil eram fan Popeye Marinarul. Vă dezvălui sincer că mâncam spanac, ca să cresc voinic și să am forță! Fiindcă așa vedeam în desene animate, la Popeye”, s-a confesat Borcea.

Borcea a dat și răspunsul final despre posibila sa întoarcere la Dinamo:

”Sunt dedicat lor o mie la sută. Copiilor. Nu vezi că am ajuns să mă îmbrac în Batman? Ce fotbal? Să mă omor singur? Eu sunt dedicat celor mici, gata”, a explicat Cristi Borcea.

Citește și

O nouă țeapă a lui Cortacero și ai lui! ”Da, era azi la ora 11:00”

 

No Comments Yet

Comments are closed