Wave Resort

FOTO Bianca Andreescu în vacanță. Fotografia ce-a impresionat peste o sută de mii de oameni

Sezonul de tenis încă este departe de a reîncepe. Acest sport îndrăgit și de români, la fel de mult ca pe restul mapamondului, a luat o pauză prea lungă, nedorită. În tot acest răstimp, starurile din WTA și din ATP împletesc utilul cu plăcutul.

Canadianca Bianca Andreescu, ai căror părinți sunt români, se relaxează, momentan. Puștoaica de 20 de ani care a avut un 2019 de excepție, fiind pe locul 6 WTA și devenind un candidat serios la fotoliul de lider. Fotografia postată astăzi de ea a strâns peste 100.000 de like-uri de la fani din întreaga lume, care o admiră pe tenismena cu sânge oltenesc. Poza cu Bianca în costum de baie, tot mai feminină în această vară, a făcut furori printre simpatizanții domnișoarei.

Bibi a fost mereu mândră de originile ei românești. ”Sunt cu siguranță un mixt, atât canadiancă, cât și româncă. Părinții mei sunt români, au crescut acolo, însă eu m-am născut în Canada, am fost crescută acolo. Cariera mea în tenis a început în România, totul a început în România. Am pus mâna pe prima mea rachetă de tenis acolo, așa că este un loc special în inima mea. În adâncul sufletului știu că sunt atât canadiancă, cât și româncă. Nu aș vrea să se înțeleagă greșit.

Să nu mai vorbesc despre suporterii români! Ei sunt la un cu totul al nivel când vine vorba despre susținere. Sunt peste tot unde merg. De fiecare dată când e o jucătoare din România prezentă pe tabloul unui turneu, întotdeauna există fani români în tribune, lucru pe care-l găsesc minunat. Ca jucătoare, ai un alt sentiment pe teren când ai atât de mulți oameni care te susțin. Până și în China au fost alături de mine… Nu am decât respect pentru ei”, a declarat sportiva care a câștigat ultima ediție a US Open.

Citește și

Prețuri mai mari de la 1 iulie pe Litoralul românesc. Bugetul românului va fi pus la încercare!