FOTO Bianca Andreescu a plecat și ea într-o vacanță de vis. Ce i-au transmis românii

Sezonul de tenis feminin s-a încheiat cu Turneul Campioanelor câștigat de liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty. Vedetele sportului sunt acum în vacanță și se bucură din plin de ea.

Dacă Simona Halep și-a anunțat fanii prin fotografii sugestive că este pe o insulă exotică unde trăiește din plin fiecare clipă, și Bianca Andreescu ține legătura cu suporterii ei prin intermediul rețelelor de socializare. Puștoaica de 19 ani este la Paris! Și s-a fotografiat lângă imaginea iconică a Orașului Luminilor, Turnul Eiffel. În premieră în acest an, canadianca ale căror origini sunt românești a încheiat în top 5.

Parisul este unul dintre orașele preferate ale Biancăi, așa cum a recunoscut chiar ea, și, probabil, nu a ratat nicio sesiune de shopping. Pentru a-i arăta că o iubesc, mulți fani români ai lui Bibi au chemat-o în țara în care s-au născut părinții ei, iar apropiații tenismenei mărturisesc că ea, împreună cu mama și cu tatăl ei, intenționează să-și viziteze în curând bunicii de la Vaideeni.

Citește și:

Veste mare! Vezi cine merge la Mondialul de handbal

[post-views]
[post-views]