FOTO Au început să strângă gunoiul. Clotilde Armand, tot nervoasă: ”Șantajiștii”

Criza gunoiului din Sectorul 1 începe să fie rezolvată pe teren. Până la urmă, asta își doresc cetățenii ce locuiesc în această zonă a Capitalei, nu sunt interesați de contrele dintre Clotilde Armand și Romprest, cu toate că noul primar a anunțat o acțiune în justiție.

Începând din această dimineață, mașinile de gunoi au început să strângă pungile care au împânzit sectorul și au creat un tablou respingător, astfel încât diverși cetățeni, printre care și Robert Turcescu, au dus gunoaiele direct în fața clădirii Sectorului 1.

Clotilde Armand a lansat un nou atac asupra celor de la Romprest, cu toate că situația s-a rezolvat nu datorită primarului.

Ea a anunțat că Primăria va depune plângeri penale pentru infracţiunea de şantaj acţionarilor Romprest şi va cere ridicarea licenţei! De asemenea, va cere rezilierea contractului cu această companie.

”Înţeleg că operatorul de salubritate a anunţat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector şi a recunoscut vina pentru şantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că este interzis să întrerupă serviciul de salubrizare şi administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu şantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne aşa. Toţi cei care şi-au permis această situaţie vor răspunde în Justiţie pentru că au pus în pericol sănătatea populaţiei din Sectorul 1”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Clotilde Armand a transmis că va solicita Consiliului Local Sector 1 şi în Justiţie rezilierea contractului ”cu acest operator şantajist”. ”Cu mafia nu se negociază. Vreau să asigur toţi locuitorii Sectorului 1 că astfel de situaţii nu se vor mai repeta”, conchide primarul sectorului 1.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Un sit minunat, care merită explorat