FOTO A început bătălia pentru finala Fed Cup: Simona Halep a prezentat ”armele”

România va disputa în week-end un meci extrem de important contra Franței, la Rouen, contând pentru semifinalele Fed Cup. ”Tricolorele” pot reuși calificarea în finală, o performanță istorică, în partidele de pe 20 și 21 aprilie din Normandia.

Simona Halep a prezentat deja pe Instatory rachetele de tenis cu care se va pregăti atât pentru duelul din Franța, cât și pentru sezonul de zgură ce va urma imediat, cu turneele de la Stuttgart, Madrid și, mai ales, Roland Garros. Numărul 2 WTA, care luptă pentru recăpătarea poziției de lider mondial, a arătat lumii setul nou de rachete primite din partea firmei Wilson. În Franța, se va juca tot pe zgură, acolo unde Halep excelează.

Simona a spus încă o dată că își dorește ca în acest an să câștige trofeul Fed Cup: “Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul”.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franței, Julien Benneteau, a anunțat lotul de mmai multe zile, iar pentru întâlnirea cu România le-a chemat pe cele mai bune jucătoate: Caroline Garcia, Alize Cornet, Kristina Mladenovic și Pauline Parmentier. Însă, cu o săptămână înainte de debutul meciurilor, el a decis să mai aducă o jucătoare, pe Fiona Ferro, care a ajuns până în semifinalele competiţiei de la Lugano în această săptămână.

Citește și:

Mihaela Buzărnescu: ”Vrem să facem istorie”. Care e atu-ul României