--> -->

Fotbalistul străin care-i spune ”da” lui Dinamo: ”Suntem aproape”

Dinamo încearcă să-și formeze noul lot pentru sezonul viitor. Pe lângă tineri, clubul încearcă să convingă și jucători cu experiență să continue la club.

Dinamo se pregătește pentru sezonul din Liga 2, în timp ce nu are președinte și antrenori. După mai multe plecări ale jucătorilor importanți, Dinamo a primit și o veste bună: fundașul dreapta Gabriel Moura (33 de ani) vrea să rămână.

Doi vor semna, anunță Zăvăleanu

”Încercăm să construim bugetul acum. Avem deja o echipă, acum vrem să fie una valoroasă. Nu s-au rupt multe contracte. Avem jucători suficienți. Dintre cei care au terminat contractele, doi mi-au confirmat că vor rămâne”, a spus Răzvan Zăvăleanu, reprezentatul administratorului judiciar al lui Dinamo.

Unul dintre aceștia e Gabriel Moura, discuțiile cu brazilianul care afirmase recent că vrea să continue fiind la un pas de a se finaliza.

”Suntem foarte aproape sa ajungem la un acord”, a spus Moura azi, pentru Gazeta Sporturilor.

”Am speranțe”

Venit la Dinamo după ce a plecat de la Gaz Metan, Moura a bifat 11 partida în acest sezon, pentru Dinamo.

”Sigur că toată lumea este supărată acum, dar o problemă de genul acesta poate să fie un nou început. Poate fi un moment zero. Încercăm să ne recalibrăm, să reconstruim bugetul în noile condiții. S-a pierdut o sumă mare, cea din drepturile TV. Am speranțe că vom reuși să reglăm situația”, a comentat Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo.

Citește și

Răducioiu pe picior de plecare. Ce-l supără