Fotbalistul cu cel mai mare salariu de la Dinamo e dorit în play-off. Cerere oficială + de ce ar trebui să câștige mai puțin

Dinamo trece prin momente dramatice. Echipa este pe ultimul loc în clasament, n-a mai câștigat în campionat de la jumătatea lunii februarie, când a învins FCSB, scor 2-1. Formația antrenată de Adrian Mihalcea mai are două restanțe de disputat, momentan, are meci joi la malul mării, contra Viitorului.

Cel mai bine plătit fotbalist al bucureștenilor, unul dintre cei mai apreciați din campionat, Diego Fabbrini are 16.000 de euro pe lună la Dinamo și deja e contestat de către fani. Valeriu Iftime, patronul Botoșaniului, l-ar vrea înapoi și face lobby să se întoarcă în nordul Moldovei, acolo unde a jucat în sezonul 2018/2019. ”Fabbrini nu poate rămâne acolo. Deja este într-un conflict. I-am spus din totdeauna, el este într-un conflict, nu din cauza jocului, ci din cauza salariului. Dacă nu-și reglează salariul la nivelul grupului va avea tot timpul o problemă de acomodare mentală a colegilor cu el”, a declarat Iftime la DigiSport.

”Eu îl primesc și îl aduc înapoi, stă un an la mine și poate pleca pe bani mulți afară. Ghinionul lui este că a fost în Bulgaria, unde echipa respectivă nu avea șanse serioase de a face performanță, iar la Dinamo, din nefericire, a ajuns în situația asta”, a spus finanțatorul. ”Nu-i putem da 16.000 de euro așa cum vrea el. N-ai cum! Avem niște reguli la salarii. De fapt, nimeni nu-i poate da astfel în România. Am zis de multă vreme că cine îi dă banii ăia în România greșește enorm. Nu că nu ar merita, dar grupul pierde și se vede asta la Dinamo. Și pierde și fotbalistul pe termen lung”, a menționat Iftime.

Citește și

Incredibil, ce salarii și ce pensii de lux! Dezvăluirea unui politician

No Comments Yet

Comments are closed