Fotbalistul cu care Dinamo vrea să ”topească” Oțelul!

Dinamo – FCU Craiova s-a încheiat 1-1 în prima etapă din Cupa României, după ce Ionuț Amzăr a deschis scorul pentru „câini” în minutul 18, iar Yassine Bahassa a egalat în minutul 66 din penalty.

Cu ce a impresionat Hakim Abdallah la Dinamo

Atacantul gazdelor, Hakim Abdallah, a fost cel mai ghinionist fotbalist de pe teren. Și-a creat numeroase situații de gol, însă nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, a irosit posibilitatea de a puncta în premieră în tricoul alb-roșiilor.

În minutul 16, a nimerit transversala după o fază individuală.

În minutul 31, a tras din stânga, la colțul scurt, Gurău a scos cu greu.

În minutul 35, a scăpat singur cu Gurău, dar a fost acroșat în afara careului de portarul oltenilor, care l-a lovit cu piciorul în stomac. Inițial, „centralul” Feșnic a acordat cartonaș roșu goal-keeper-ului lui FCU, dar a revenit asupra deciziei, acordând ofsaid în atac și doar cartonaș galben pentru Gurău.

În minutul 47, a încercat un gol de senzație de la 45 de metri, reluare care să-l surprindă pe portarul alb-albaștrilor, dar Gurău a reușit să respingă cu un ultim efort.

Dinamo, în atac cu Abdallah și cu Gregorio la meciul cu Oțelul Galați

Hakim Abdallah a fost schimbat în minutul 72 cu Dennis Politic, însă, chiar dacă nu a marcat nici de această dată, este prima opțiune pentru titularizare vineri seară la Galați cu Oțelul. Și-a câștigat locul în primul 11, după o perioadă în care a ajuns să fie trimis și în tribună.

Antrenorul Ovidiu Burcă a transmis că atacantul malgaș a avut și probleme personale, în familie, care nu i-au permis să se concentreze la maximum o bună perioadă de timp și de aceea n-a putut să dea cel mai bun randament pe plan sportiv.

Chiar dacă nu a marcat niciun gol până în prezent, Abdallah va fi titular contra formației dunărene, care etapa trecută a învins cu 2-0 în Bănie pe FCU Craiova. Probabil, tot alături de lusitanul Goncalo Gregorio.

Citește și

Rareș Bogdan dezvăluie cine e ”păpușarul” Austriei în scandalul Schengen: ”Acesta e adevărul, el nu ne vrea!”