--> -->

Fotbalistul care i-a impresionat pe dinamoviști: ”Spartan”

Dinamo încearcă să treacă peste perioadă gri din ultimele trei meciuri de campionat, când a înregistrat numai eșecuri, fără a reuși să marcheze vreun gol.

Dario Bonetti este obligat să se descurce cu fotbaliștii pe care îi are la dispoziție, în condițiile în care clubul a fost supus de FIFA la interdicția la transferuri, din cauza memoriilor lui Isma Lopez și Aleix Garcia. Cum roș-albii ar trebui să le achite celor doi spanioli aproximativ 500.000 de euro, bani ce nu sunt la îndemâna oficialilor clubului, interdicția va mai plana o vreme asupra grupării.

Unul dintre puținii jucători cu experiență din cadrul lotului este Alexandru Răuță, 29 de ani, care a decis să renunțe la memoriul de la FRF și să continue în Ștefan cel Mare. Mijlocașul central a jucat într-un meci și fundaș central, de nevoie. Răuță a devenit un fotbalist indispensabil echipei ”câinilor” și unul dintre preferații suporterilor. Mai ales că a renunțat și în iarnă la o parte din contract.

Fanii îl apreciază foarte mult pe închizătorul de 29 de ani și l-au poreclit ”Spartanul” în diverse comentarii din mediul online. Și Dario Bonetti îl apreciază la fel de mult pe Răuță, care a fost integralist în 4 etape în actuala ediție, fiind înlocuit doar pe final de meci în două runde.

În total, piteșteanul a strâns 62 de partide în tricoul ”câinilor”, în doi ani.

Citește și

Oficial: care sunt produsele de plastic interzise în primă fază în România. Sunt stabilite și amenzile