Fotbaliștii din Europa l-au felicitat pe Aleix Garcia pentru că a devenit ”câine roșu”. Răspunsul spaniolului, când poate juca

Aleix Garcia, 23 de ani, mijlocaș spaniol ce s-a despărțit vara trecută de Manchester City, a semnat deunăzi cu Dinamo București, fiind prezentat de către Rufo Collado. Fotbalistul a lăsat o impresie pozitivă la primele antrenamente, astfel că el poate intra în echipa lui Cosmin Contra încă din proxima etapă, la derby-ul cu U Craiova.

Meciul cu oltenii va fi imediat după pauza competițională. Imediat după prezentarea oficială, spaniolul de 23 de ani, un gol în 9 meciuri pentru englezi, a postat un mesaj de suflet pe rețelele de socializare. ”Sunt foarte fericit să anunț transferul meu la Dinamo București. De-abia aștept să revin pe teren. De azi sunt câine roșu!!! Hai Dinamo! Perro rojo. Vamos Dinamo”, a scris ibericul. La mesajul și fotografiile expuse de el pe Instagram au replicat mai mulți prieteni și jucători ai lui Garcia.

Printre cei ce au ținut să-l felicite pe noul ”câine roșu” s-au enumerat foști coechipieri de la diverse echipe, prieteni apropiați din lumea fotbalului. Cei ce i-au scris mesaje dinamovistului au fost jucătorii de la Mouscron Deni Hocko, Alessandro Ciranni, Cedric Omoigui, Jean Butez (Antwerp), David Timor (Getafe), Pablo Maffeo (Huesca), Aday Benitez, Jonas Ramalho, Jose Suarez (toți de la Girona) și Braiz Mendez (Celta Vigo).

Crescut la Villarreal, Garcia a ajuns la City în urmă cu 5 ani pentru 4 milioane de euro plătiți spaniolilor pe un fotbalist de 18 ani. Apoi, a mai jucat pentru Girona și Mouscron.

Citește și

OFICIAL Dinamo, încă un transfer, în staff-ul administrativ, într-un post-cheie. Surpriză, e român

No Comments Yet

Comments are closed