Fotbaliști de la Girona pe lista lui Cortacero: cine sunt și ce posturi joacă

Suporterii dinamoviști vor ca echipa să fie întărită cât mai repede posibil, sperând ca Pablo Cortacero să fie mai darnic și mai descurcăreț decât Ionuț Negoiță. Până acum a fost rezolvat doar Vlad Achim, mijlocaș de 31 de ani, care a intrat în programul formației lui Gigi Mulțescu.

Dacă varianta sosirii lui Roberto Soldado, ex-Real Madrid, în prezent la Granada, este mai degrabă una fantezistă, de domeniul SF, Cortacero caută să convingă mai mulți fotbaliști spanioli să se alăture proiectului său de la București. El împreună cu Juan Melero, fostul vicepreședinte al ligii spaniole, vor reveni săptămâna viitoare la București ca să definitiveze afacerea și organigrama grupării.

Conform GSP.RO, ibericii discută cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, prieten și partener de afaceri al lui Cortacero, pentru a trata cu mai mulți fotbaliști. Pere Guardiola este și un cunoscut agent de jucători. Astfel, s-a luat legătura cu reprezentanții lui Girona, care luptă să promoveze în La Liga la capătul acestui sezon.

După sosirea lui Vlad Achim în tricoul alb-roșu, Cortacero vrea să aducă jucători de la Girona. Favorit să sosească la București este atacantul Carlos Martinez Ruiz (23 de ani, 1,87 de metri înălțime), barcelonez la origine. La Girona nu a reușit să se impună după un sezon bun la Sant Andreu, în liga a treia. El a ajuns la un acord pentru rezilierea actelor cu fosta sa echipă, ar fi dispus de o aventură în România.

Pe lista dinamoviștilor mai sunt alți trei jucători, dintre care vor alege, cu care vor trata: Pau Victor, fundaș central, 18 ani, Pau Resta, fundaș stânga, 19 ani, și Santiago Bueno, 21 de ani, stoper uruguayan care a evoluat pentru Barcelona B.

Citește și

Mulțescu nu a fost băgat în seamă de spanioli la transferuri: ”Ei au spus asta”. Pe cine vrea neapărat

No Comments Yet

Comments are closed