Fotbalist de mare calitate, a confirmat că e pe lista lui Dinamo: ”Antrenorul mă vrea mult”

Dinamo i-a adus pe Răzvan Patriche, fundaș central, 35 de ani, și Marius Tomozei, fundaș dreapta, 31 de ani, mai fiind în tratative pentru a transfera și alți fotbaliști. Mijlocașul dreapta Alin Buleică, 30 de ani, este în probe la Săftica.

Ivan Martic (31 de ani), fostul fundaș dreapta de la CS Universitatea Craiova, a fost ofertat de Dinamo.

Cere bani mulți

Ivan Martic, aflat în ultimele zile ale contractului cu Sion, a primit o propunere concretă din partea lui Dinamo. Fundașul trebuie să ofere un răspuns cât mai curând.

Fostul apărător al lui CSU Craiova are pretenții ridicate din punct de vedere al salariului. A cerut 10.000 de euro/lunar, sumă pe care Dinamo nu o poate satisface. Din informațiile GSP.ro, cele două părți poartă în continuare negocieri și încearcă să ajungă la un numitor comun. Mutarea ar putea fi rezolvată chiar în acestă seară.

”Antrenorul de la Dinamo mă dorește foarte mult. Dar, având în vedere situația, plus relația mea cu Universitatea Craiova, nu știu ce va fi. Vom vedea ce va fi zilele viitoare. A fost un an 2021 greu și sper să încep bine acum. Aștept și discut cu noi cluburi”, a transmis Martic, pentru GSP.ro.

Vine direct din Armată?!

Martic se va despărți în această săptămână de elvețienii de la Sion. El a pierdut echipa, întrucât a fost nevoit să satisfacă vreme de 3 luni un stagiu militar: ”În Elveția este obligatoriu. Acum, am terminat, slavă Domnului!”.

Ivan Martic în tricoul lui CSU Craiova, alături de care a câștigat Cupa României și a jucat în cupele europene, a marcat cinci goluri și a dat 7 pase decisive în tricoul juveților, în 75 de meciuri.

El a mai jucat pentru St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka, CSU Craiova și Sion.

Citește și

Sorin Cîmpeanu recunoaște că este înjurat de părinți, zilnic: ”Primesc sute”