Dat afară de la CFR pentru că ar fi umblat cu iubita patronului

CFR Cluj este aproape de a câștiga un nou titlu în Liga 1. Formația din Gruia a avut și în trecut fotbaliști spectaculoși, unul dintre ei fiind Fabbiani, poreclit ”Căpcăunul”. CFR Cluj a plătit 3,3 milioane de dolari în 2007 pentru el pentru a îl aduce din Argentina, de la formația Lanus. Acum e antrenor în Liga a III-a din Argentina, la Atletico Fenix.

Acuzat de Paskani că ar fi umblat cu iubita lui

”Faptul că am stat doar un sezon a fost din cauza managementului prost al lui Paskany și Andone. Mi-am dat viața în fiecare meci. Nici în ziua de azi nu înțeleg de ce a trebuit să plec.

Agentul meu mi-a spus că Paskany nu mă mai vrea din cauză că aș fi umblat cu iubita lui. Total neadevărat, povestea asta m-a durut foarte mult. Nu am vrut să plec, era visul meu să pot juca în Champions League. Fiecare fotbalist visează la asta de când se apucă de jucat”, a declarat Cristian Fabbiani pentru gsp.ro.

Fabbiani: ”S-a scris că Becali e interesat să mă transfere”

Sezonul 2007-2008 s-a terminat cu un meci în ultima etapă dintre U Cluj și CFR Cluj, terminat 0-1, în urma căruia formația din Gruia a câștigat titlul. Gigi Becali a fost condamnat ulterior la 3 ani de închisoare în celebrul ”Caz Valiza”, când a încercat să ofere 1,7 milioane de euro celor de la U Cluj pentru a îi împiedica pe CFR. Andone l-a lăsat pe Fabbiani în afara lotului înaintea acelei dispute.

”N-a fost decizia lui Andone să nu fiu în teren în cel mai important meci din istoria CFR-ului. Uite, Iuliu Mureșan e o altă persoană care m-a dezamăgit mult. Înaintea acelei partide se scria că Gigi Becali e interesat să mă transfere la Steaua. Pentru conducerea clubului meu, CFR Cluj, asta înseamna că sunt suspiciuni că eu aș putea vinde meciul. Cum să faci asta când cel mai frumos lucru care ți se poate întâmpla ca fotbalist e să câștigi titlul cu echipa ta?

Cum își poate imagina cineva că stai departe de familie un an, muncești în fiecare zi, ca apoi să te vinzi pentru bani? M-a durut mult că Mureșan nu a avut încredere în mine”, a mai spus Fabbiani.

Citește și:

Tănase despre reacția lui Dîncu: ”Scrie român”