Fostul fundaș de la FCSB, urmărit de Dinamo

Dinamo este aproape să se despartă de fundașul central Lucas Alves (31 de ani), brazilianul care are o clauză de reziliere de 65.000 de euro și o propunere concretă din zona arabă.

Cine ar fi pe listă

În acest sens, formația alb-roșie trebuie să se orienteze și să se pregătească pentru eventuala plecare a sud-americanului. Astfel, iAMsport.ro a aflat că pe ”radarul” echipei este Artur Jorge (29 de ani), fundaș portughez legitimat la FCSB în stagiunea 2017-2018.

„Câinii” vor să se replieze rapid și au deja mai multe nume pe lista posibililor înlocuitori.

Lusitanul a rămas în memoria microbistului român după ce, în stagiunea respectivă, la debutul cu Juventus Colentina, și-a dat autogol după doar 13 secunde.

Fundașul evoluează în Portugalia, la Farense, cu care încearcă să producă surpriza și să se claseze în prima jumătate a clasamentului.

Momentan, după 19 meciuri, echipa lui Artur Jorge are 24 de puncte și se află pe locul 7. Fundașul a evoluat în 7 meciuri.

Contractul său cu gruparea lusitană expiră în vară, iar datorită acestui fapt el poate negocia cu orice club chiar și acum.

Dinamo are nevoie urgentă de un atacant!

Anul 2024 a început prost pentru Dinamo, care a pierdut 3 meciuri din 3. A fost eșecul cu Petrolul, 0-1, după care a urmat înfrângerea cu Rapid, 1-2, și a culminat cu meciul pierdut, 1-2, cu FCU Craiova 1948.

Din cauza acestor rezultate răbdarea suporterilor a ajuns la cote minime, iar presiunea resimțită de Kopic este uriașă.

Bucureștenii sunt pe ultimul loc din clasament și au probleme de lot în continuare. Andrei Nicolescu a anunțat că se rezolvă aducerea unui atacant în câteva zile, asta după toată perioada de mercato au căutat să-și întărească compartimentul ofensiv.

Citește și

Ștefan Iordache, in memoriam: ”Își clădise un adevărat imperiu”