Fostul fotbalist de la CFR Cluj dorit de Dinamo pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo are numeroase ținte în mercato, momentan, sondează piața, și-a pus diverse dorințe, de văzut dacă Moș Crăciun va fi darnic cu „câinii”.

După ce s-au impus cu FC Botoșani, 2-0, bucureștenii caută să aducă întăriri serioase în pauza de iarnă. Sunt mai mulți fotbaliști cu profil ofensiv pe lista lui Dinamo, și străini, și români.

Fostul mijlocaș al celor de UTA și CFR Cluj, Roger (27 de ani), se află pe lista celor de la Dinamo, conform Iamsport.

Roger e liber de contract

Bogdan Apostu, impresarul jucătorului, a confirmat în urmă cu câteva zile, pentru iAMsport.ro, faptul că Roger și-a reziliat contractul cu formația Al- Taraji din liga secundă a campionatului Arabiei.

”Lui Roger i-am reziliat pe justă cauză, pentru că nu au plătit arabii și avem un caz la FIFA în desfășurare, deci e jucător liber. La fel și Batha, el a reziliat de comun acord.

Sunt jucători interesanți pentru mai multe echipe din fotbalul românesc”, a transmis Bogdan Apostu, pentru iAMsport.ro.

A jucat pentru UTA și CFR Cluj în România

Mijlocașul brazilian a evoluat în România pentru UTA și CFR Cluj. Pentru arădeni a avut parte de o perioadă excelentă și în cele 69 de jocuri în toate competițiile, a punctat de 6 ori și a oferit alte 11 pase decisive.

În schimb pentru formația din Cluj a bifat doar 35 de partide, unde a reușit să ofere 5 assist-uri.

Roger a avut la începutul lui 2023 un conflict cu CFR Cluj, după ce a fost scos de pe lista A și nu a mai putut evolua în campionatul României.

La acel moment, și-a denunțat contractul unilateral pentru că și în 2022 a primit un tratament asemănător din partea clubului ardelean. Acesta a câștigat la FIFA procesul cu CFR Cluj și a evoluat mai departe pentru UTA.

Citește și

Fostul Palat BCR din centrul Capitalei va fi transformat într-un hotel de 5 stele. La cât se ridică investiția