--> -->

Foștii dinamoviști la mare căutare: unul la Voluntari, altul la CSA Steaua

Fundașul stânga albanez Naser Aliji (28 de ani) a fost prezentat la FC Voluntari.

Naser Aliji, mijlocaș adus de Mircea Rednic în România în noiembrie 2018, la Dinamo, s-a alăturat cantonamentului pe care FC Voluntari îl efectuează în Polonia.

Adus de Rednic în Ștefan cel Mare

Fundașul stânga a bifat 16 apariții în tricoul „câinilor”, fiind titular incontestabil, om de încredere pentru Mircea Rednic. În vara lui 2019 pleca în Ungaria, la Honved, club de care se despărțea doi ani mai târziu.

Aliji este liber de contract din iulie 2021. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Basel, Vaduz, Kaiserslautern și Virtus Entella. Are și 12 selecții în prima reprezentativă a Albaniei.

Corbu în Ghencea

CSA Steaua a anunțat trei noi transferuri în această după-amiază. Este vorba despre Laurențiu Corbu (28 de ani), Ștefan Bodișteanu (19) și Doru Calestru (19).

Astfel, Corbu se va duela, în liga secundă, cu Dinamo, echipă care l-a propulsat în fotbalul mare. El poate evolua atât în dreapta, cât și în stânga apărării.

Corbu era liber de contract după despărțirea de Chindia Târgoviște, și are o experiență bogată în Liga 1, fiind legitimat la Dinamo în perioada 2015-2020. În alb-roșu a adunat 55 de meciuri.

Citește și

Klaus Iohannis: România nu va intra într-un procedeu de austeritate