--> -->

Foștii ”câini” vor să ajute Dinamo: jucătorii propuși

Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar – firma Lotus – a trimis o notificare către RTZ & Partners SPRL, adminsitratorul judiciar, prin care solicită convocarea AGA.

”În cel mai scurt timp”

Solicitarea a fost expediată pe data de 14 iunie și, conform legii și statutului societății, RTZ poate convoca acționarii în termen de până la o lună de la data notificării. A trecut deja o săptămână și, după încercări de dialog eșuate între Dorin Șerdean și liderii DDB în legătură cu numele administratorului judiciar, RTZ, prin Răzvan Zăvăleanu, anunță că AGA va fi convocată ”în cel mai scurt timp”.

”În cel mai scurt timp o să convocăm Adunarea Generală a Acționarilor. Nu pot să vă dau, în acest moment, data exactă”, a declarat, în exclusivitate pentru PlaySport.ro, practicianul în insolvență.

Este o veste foarte bună atât pentru antrenori, jucători, cât și pentru suporteri. Astfel, situația sportivă ar putea fi deblocată și Dinamo va putea aduce jucători.

Mutu, Ciobotariu, Bălănescu vor să își ajute fosta echipă

Tehnicienii implicați în redresarea lui Dinamo au primit, în ultima perioadă, mai multe telefoane din partea unor foști dinamoviști care se află în fruntea unor echipe din prima ligă și care ar vrea să ajute echipa cu fotbaliști pe care sa-i cedeze, definitiv sau împrumut, la Dinamo.

Astfel, după ce a renunțat la mai mulți jucători, Adi Mutu ar fi vrut să ajute fosta sa echipă din perioada în care evolua în Liga 1, fotbaliști precum Adrian Bălan (ajuns la U Cluj, între timp), Carnat, Hlistei și alții fiind propuși către ”câini”. Doar că roș-albii nu pot face transferuri, așteaptă deblocarea, după ”cazul Gluhakovic” de la UEFA!

Ce-ar putea sosi de la Voluntari

Un alt antrenor, trecut la rândul lui prin iarba din „Ștefan cel Mare” atât ca tehnician, cât și ca fotbalist, s-a oferit să ajute. Este vorba de Liviu Ciobotariu, actualmente la FC Voluntari, care ar fi dispus, dacă și jucătorii sunt de acord, iar antrenorii acceptă, să trimită mai mulți fotbaliști la Dinamo. Această posibilitate este sprijinită puternic și de Bogdan Bălănescu, conducător care s-a format profesional în birourile din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Printre aceștia se află Victor Rîminiceanu (34 ani) fostul portar al „câinilor”, dinamoviștii fiind fragili în acest compartiment, unde a rămas gafeurul Mihai Eșanu și mai mulți goalkeeperi de la Dinamo 2 sau juniori.

Neluț Roșu (28 ani) este un alt nume propus „câinilor”, după ce Voluntari l-a împrumutat, sezonul trecut, la Concordia Chiajna. Mijlocașul central a fost, în mai multe rânduri, ținta roș-albilor, în special în mandatele lui Mircea Rednic.

Citește și

Carburantul mai ieftin cu 50 de ani. Iohannis: ”Atât se poate”. Reacția PSD