--> -->

Foștii ”câini roșii” au marcat gol după gol în cupele europene

Farul Constanța a învins-o pe HFK Helsinki, scor 2-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League, după ce a fost condusă pe tabelă.

Constantin Budescu a avut o nouă prestație de gală, pase decisive la reușitele lui Rivaldinho și Mihai Popescu. Ex-dinamoviștii au fost printre cei mai buni de pe teren.

Doar Dinamo

Rivaldinho, din pasa lui Budescu (59), a restabilit egalitatea după ce finlandezii au marcat, iar golul brazilianului a fost validat doar de arbitrii din camera VAR. Dar inspirația lui Hagi a decis meciul când nimeni nu se mai aștepta!

L-a scos pe Nedelcu și l-a trimis pe Mihai Popescu pe teren, în minutul 81, iar la prima fază, două minute mai târziu, la prima atingere de balon, a marcat golul victoriei! Golul care poate însemna o calificare istorică.

Cosmin Matei i-a salvat pe cei de la Sepsi

În celălalt meci al unei echipe românești în cupele europene, Sepsi a egalat de două ori, cu Bodo Glimt (2-2), și continuă să spere la un rezultat istoric.

Unul dintre oamenii cei mai buni ai covăsnenilor, ex-dinamovistul Cosmin Matei a restabilit egalitatea la 2 în minutul 81, din penalty.

Citește și

Dezvăluire a șefului Europol: „Șeful serviciului rutier Constanța l-ar fi cunoscut pe tatăl șoferului drogat”