--> -->

Fosta iubire pasageră a lui Dan Bittman: „Nici nu se mai pune”

Catinca Roman a recunoscut în emisiunea lui Cătălin Măruță că a avut o relație amoroasă cu Dan Bittman.

Este prima dată când se vorbește despre povestea lor de dragoste. Catinca, sora cunoscutei Oana Roman, a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că a avut o relație amoroasă în urmă cu mai mulți ani cu celebrul cântăreț Dan Bittman.

Au ținut-o departe de ochii curioșilor

Această mărturisire a venit ca o surpriză pentru mulți, deoarece Catinca a păstrat acest secret timp îndelungat. Vedeta nu s-a ferit să recunoască relația pe care a avut-o cu Dan Bittman.

Povestea lor de dragoste nu a fost de lungă durată și s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, Catinca a subliniat că relația lor a fost una privată și că au reușit să o păstreze departe de ochii curioșilor. Mărturisirea surorii Oanei Roman a stârnit interesul publicului, iar mulți au apreciat curajul și sinceritatea ei în a-și expune trecutul.

Răspunsuri la întrebări incomode

Catinca Roman a fost invitată în ediția de vineri, 30 iunie, la emisiunea „La Măruță”, unde a acceptat provocarea de a participa la controversata rubrică „Sosurile picante”.

Vedetele trebuie să răspundă la câteva întrebări incomode care sunt scrise pe foi, iar dacă nu vor să citească întrebarea cu voce tare sunt nevoite să mănânce un sos foarte picant.

„Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, a fost întrebarea pe care Catinca Roman a primit-o. Vedeta a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a spus că Dan Bittman a fost cel cu care s-a iubit în secret. „Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”, a spus Catinca.

Citește și

Ultima relație din showbizz: George Pușcaș și Alexandra Stan!