Fost jucător al lui Dinamo, pe lista lui Chelsea!

Aleix Garcia, fostul mijlocaș al lui Dinamo, se află pe lista celor de la Chelsea! Trupa lui Graham Potter ar fi pregătită să formuleze o ofertă oficială în schimbul jucătorului aflat sub contract cu Girona.

Ce susțin spaniolii

Spaniolii de la AS anunță că Girona, clubul actual al mijlocașului, se află în tratative avansate cu fotbalistul pentru a-i prelungi angajamentul, însă acesta ar fi urmărit îndeaproape și de Chelsea.

Aleix Garcia face un sezon de excepție în tricoul formației sale, iar cei de la SofaScore îl poziționează pe primul loc într-un clasament al celor mai în formă fotbaliști din La Liga! Cu o notă de 7.58, ibericul a depășit jucători precum Karim Benzema, Toni Kroos sau Antoine Griezmann.

Conform angajamentului în vigoare al fotbalistului cu cei de la Girona, înțelegerea se va prelungi automat în condițiile în care formația catalană se va salva de la retrogradare.

”Directorul sportiv Quique Cárcel a dezvăluit la RAC1 că a sosit momentul pentru a le prelungi contractele antrenorului Michel și jucătorului Aleix Garcia.

O piesă vitală a proiectului de la club, fotbalistul a fost singurul din echipă care a evoluat în toate cele 22 de etape de până acum și este unul dintre jucătorii remarcabili ai campionatului”, au notat spaniolii de la AS.

Ibericul este cotat acum la 7 milioane de euro pe Transfermarkt, a adunat 22 de meciuri și 5 assist-uri în La Liga.

Aleix Garcia, la despărțirea de Dinamo: „Mi-am obținut libertatea!”

La despărțirea de Dinamo, ibericul Aleix Garcia a postat un mesaj pe Instagram prin intermediul căruia și-a luat adio de la suporterii echipei și a subliniat faptul că rezilierea contractului a fost sinonimă cu „obținerea libertății”.

”Salutări tuturor,

Cu această scrisoare, doresc să vă informez că astăzi am ajuns la un acord amiabil cu Dinamo, pentru a-mi obține „libertatea”.

Aș dori să le urez noroc clubului și fiecăreia dintre persoanele care fac parte din el.

În mod evident, mi-ar fi plăcut ca sezonul să se desfășoare diferit, dar până la urmă a fost o experiență bună.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru felul în care s-au comportat cu mine de când am ajuns în oraș.

Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Aleix Garcia la despărțire.

Citește și

Armata Română face angajări. Doar cu media de Bacalaureat