Fost golgeter al Ligii 1 propus lui Dinamo! Atacantul de care Stoican are nevoie?

Dinamo nu duce lipsă de oferte, în schimb nu produce transferuri.

UPDATE Ora 22:00

De serviciile atacantului Ioan Hora sunt interesați și cei de la Hermannstadt, locul secund în Liga 2, care și-au propus drept promovarea la capătul acestui sezon! Surse apropiate jucătorului au confirmat acest lucru, ardeleanul urmând să decidă încotro se îndreaptă.

Totodată, la formația sibiană a ajuns astăzi Andrei Blejdea, vârf cedat de Dinamo vara trecută, care nu s-a adaptat la U Cluj.

Oferte multe

Aproape de fiecare dată cum apare un nume nou pe lista jucătorilor ce devin liberi de contract, mai ales dacă e vorba de jucători de Liga 1, imediat impresarii îl propun grupării din Ștefan cel Mare.

Este și cazul fostului golgeter al Ligii 1, Ioan Hora, 33 de ani, care tocmai s-a despărțit astăzi de UTA. Numele este cu atât mai interesant, cu cât Dinamo chiar caută un vârf.

Formația lui Flavius Stoican este în căutarea unui atacant, iar acesta ar putea fi Ioan Hora, potrivit informațiilor obținute de Gazeta Sporturilor.

4 goluri în 18 meciuri

UTA Arad a anunțat azi că a ajuns la un acord cu Hora pentru încetarea contractului, dar acesta ar putea să nu stea prea mult fără echipă. Hora le-a fost propus celor de la Dinamo, iar conducerea și Flavius Stoican vor analiza situația și vor decide dacă îi vor face acestuia o ofertă.

În acest sezon, Hora a bifat 18 partide la UTA, reușind să marcheze de 4 ori. Ardeleanul a jucat la echipe precum Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhiraspor, Elazigspor, FCSB, Gaz Metan și UTA.

Citește și

Ilie Năstase cere obligatoriu vaccin: ”Nu vedeți morții de lângă noi?! Toți suntem specialiști acum”