Fost fotbalist la Dinamo, președintele medieșenilor a făcut show în vestiar: striptease și șampanie! Amenință echipele din play-off

Gaz Metan Mediaș a obținut o victorie istorică în această duminică, 1-0 cu Dinamo, care înseamnă calificarea în premieră în play-off. Gruparea ardeleană nu s-a clasat niciodată în cei 75 de ani de existență în primele 6 formații din prima divizie.

Așa cum afirma Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, jucătorii vor avea o primă consistentă pentru acest succes, vor împărți între ei peste 150.000 de euro! Fostul fotbalist al lui Dinamo București de la începutul anilor ”80, care a și jucat contra lui Liverpool în semifinalele CCE, a făcut show după calificarea istorică în play-off.

Ajuns în vestiarul echipei, Mărginean a dat tonul veseliei de acolo. A făcut un adevărat număr de striptease! Video complet este pe Telekomsport. Plus că a oferit șampanie fotbaliștilor care au învins pe Dinamo. În acest moment, înaintea duelului dintre U Craiova și CFR Cluj, medieșenii sunt la doar 6 puncte de ardeleni, dar punctele se vor înjumătăți după finalul sezonului regulat.

Ioan Mărginean declara în cantonamentul din Spania al lui Gaz Metan că el a rămas un simpatizant pe viață al ”câinilor”, de aceea a contribuit cu 5.000 de lei la proiectul socios al clubului, al asociației ”Dinamoviști pentru Dinamo”. ”În play-off, noi nu vom face figurație ca alții. Venim și ne batem cu toți, de la locul 1 începând. Vrem să facem istorie cu adevărat, dacă tot am ajuns aici. Acum, suntem niște măgăruși, dar la anul vrem să fim cai de curse!”, a reacționat Mărginean.

Citește și

Declarație surprinzătoare a lui Arlauskis. Chipciu le dă peste nas contestatarilor și trimite un mesaj către FCSB

[post-views]
[post-views]