Fost conducător vede Dinamo într-o luptă teribilă: ”Pentru salvare”

Este pauză competițională pentru echipele de club din Liga 1, prima reprezentativă are o dublă ce trebuie să fie de 6 puncte, cu Belarus (deplasare) și Andorra (acasă).

Tot pe penultimul loc

”Câinii” au remizat, scor 1-1, cu CFR Cluj pe Arena Națională, duminică seară, punând capăt unei serii de patru eșecuri consecutive, dar au rămas tot pe penultimul loc în clasament. La 3 puncte deasupra celor de la FC Botoșani, la un punct în spatele celor de la UTA și două de Poli Iași.

Chiar dacă elevii lui Ovidiu Burcă nu vorbesc despre lupta pentru evitarea retrogradării, situația arată că, momentan, Dinamo este acolo, în subsolul clasamentului.

Florin Prunea, fost jucător și conducător la Dinamo, consideră că lupta pentru rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc se va da în cinci echipe.

Care ar fi contracandidatele

Chiar dacă diferența de puncte este una mică între locurile 8 și 15 și nu s-a ajuns nici măcar la jumătatea sezonului regulat, Florin Prunea susține că formații precum U Cluj, Sepsi, FCU Craiova 1948 sau Oțelul Galați nu pot intra în ”hora retrogradării”.

Cu toate că și Sepsi a adunat cinci eșecuri consecutive, fiind în cădere liberă.

”Voluntari, Iași, UTA, Dinamo și Botoșani (n.r.- se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare). Iașiul a jucat foarte bine, dar, uite, și ea are probleme în defensivă. De la locul 12 în jos e lupta la retrogradare, pe celelalte nu le văd echipe de retrogradare”, a spus Prunea, la Digi Sport Special.

Citește și

Diana Șucu, acuze la adresa fostei partenere a soțului ei: „Un amic mi-a zis asta”