Fost conducător al lui Dinamo, decorat cu o medalie în Europa

Fostul manager sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a fost împreună cu colegii de la Vejle, formația din Danemarca pe care o conduce, la slujba de Florii.

Mario Nicolae ocupă în prezent funcția de manager la clubul danez Vejle, locul 5 în prima divizie, echipă ce a fost antrenată și promovată de Costel Gâlcă. Printre transferurile efectuate de fostul oficial al „câinilor” s-a numărat și cel al fundașului spaniol Raul Albentosa, care primăvara trecută a contribuit la salvarea roș-albilor de la retrogradare.

Cu ocazia Duminicii Floriilor, Mario Nicolae i-a dus pe câțiva dintre oficialii formației daneze la biserică. Mai exact, la Paraclisul Episcopal din Vejle.

Mario Nicolae, la Paraclisul Episcopal de Florii

„Preasfințitul Macarie i-a conferit domnului Nicolae medalia Centrului de tineret al Episcopiei Europei de Nord «Sfântul Voievod Ștefan cel Mare», iar ierarhul a primit din partea conducerii clubului de fotbal danez un tricou personalizat cu cifra 8 și o minge de fotbal, ambele cu autografele jucătorilor”, au notat cei de la Doxologia.

Citește și:

Denia de marți: ”Ne ajută”