Florinel Coman, dosar penal! Gigi Becali: ”Are permis luat în alt țară, au verificat milițienii”

Lovitură dură pentru FCSB! Florinel Coman a fost prins de polițiști conducând fără permis și s-a ales cu dosar penal. Jucătorul mergea cu 165 de kilometri la oră când a fost oprit pe autostradă, pe sensul de la Constanța la București.

Informația că Florinel Coman a condus cu 165 km/h a fost comunicată de angajații Poliției Române.

”La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește Coman Florinel Teodor, 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali a fost surprins când a auzit vestea. ”Tată, e prima oară când aud așa ceva. O să-l sun pe MM să văd dacă e adevărat. Dacă a greșit, trebuie să plătească, nu te joci cu legea! Dar nu cred că face pușcărie din asta. O să plătească amendă penală. Nu știu ce căuta el pe acolo sau dacă era el la volan”, a reacționat Becali pentru ProSport.

Apoi, patronul a revenit cu lămuriri. ”Florinel are permis. A avut 165 km/h și nu a avut permisul la el. Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să-l găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar am înțeles că are și trebuie să-l predea”, a mai completat Becali.

”Nu e vorba că nu are carnet, dar are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnetul în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu le-a apărut. El nu e înregistrat în România.

Nu poate să fie caz penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat. Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul.

El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema?! Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat latifundiarul, la emisiunea ”Digi Sport Special”.

Citește și

Denise Rifai a răbufnit: ”Mă uit cu groază”. Mesaj uimitor pentru Florin Cîțu