Florin Zamfirescu către Iulian Bulai: ”Bulă”

Deputatul USR Iulian Bulai este recunoscut ca fiind deputatul cu cele mai multe perle și controverse în spațiul public.

De la comentariile sale pe marginea educației sexuale în școli și până la pozele cu el urcat pe cal, toate l-au catalogat ca un personaj controversat.

În afară de asta, greșelile de exprimare impardonabile făcute de acesta în spațiul public l-au pus în situații extrem de delicate. Pe marginea lor s-a comentat intens și în termeni critici.

L-a mâncat limba pe deputat

Ultimul adversar al său a fost marele actor Florin Zamfirescu, cu care s-a contrat în direct la TV. Aceasta după ce a fost ironizat de un alt actor, Mugur Mihăiescu, acum mai mult timp.

În cadrul unei emisiuni de dezbateri socio-politice difuzate recent, Florin Zamfirescu și deputatul USR au ajuns față-n-față. Se discuta pe tema educației sexuale în școli, dar și pe alte teme, mai ales sociale.

În timpul emisiunii deputatul USR face greșeala de a-i spune greșit numele marelui actor, iar răspunsul celui din urmă a fost pe măsură.

”Sunteți pe invers”

Iulian Bulai: .. Domnule Zamfir

Florin Zamfirescu: Mă cheamă Zamfirescu.

Iulian Bulai: Vă cer scuze.

Florin Zamfirescu: Nu vă cereți scuze. Mă cheamă Zamfirescu. Dar bine, domnule Bulă, pardon, am vrut să zic Bulai, așa am crezut că vă cheamă.

Iulian Bulai: Una este să fii de o anumită expresie, alta este să greșești un nume…

Florin Zamfirescu: Ce sunteți, mamă sau tată?

Iulian Bulai: Nu știu, să vă răspundeți dumneavoastră, dacă sunteți străbunic sau străbunică?

Florin Zamfirescu: Acum, e părinte 1 și părinte 2. Nu știu cum dracu strigă copilul: ”Părinteeee 1?”.

Iulian Bulai: Așa vă strigă străbunica când (n.red cacofonia e a lui) vă vede?

Florin Zamfirescu: Eu n-am trecut de partea asta a baricadei, dumneavoastră ați făcut-o. Cum se ridică un om, cu e cineva mai acătării, dumneavoastră și partidul dumneavoastră cereți demisia!

Iulian Bulai: O să iau asta ca un compliment, vă mulțumesc.

Florin Zamfirescu: Înseamnă că nu sunteți normali! Am mai văzut oameni din aceștia, pe invers, mă feresc de ăștia. Unii râd dacă le dai o palmă, alții se cred Mircea cel Bătrân sau Ștefan cel Mare…”.

Citește și

Băsescu în fața casei: ”N-o să uit niciodată”