Florin Tănase, transferat! ”Discutăm și despre Olaru”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunțat că transferul lui Florin Tănase (27 de ani) în China, la Shanghai Port, a fost rezolvat.

Vicecampioana primește 3 milioane de euro, bani cu care își completează bugetul pentru acest sezon. De ultimă oră, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că discută și plecarea lui Darius Olaru (24 de ani).

Afacere cu Tănase

FCSB primește 3 milioane de euro în schimbul internaționalului pe care a plătit 1,5 milioane în 2016. Conform spuselor lui Becali, Tănase va avea un salariu de un milion de euro anual, aproximativ 83.000 de euro lunar, mai mult decât dublu față de ce primea la FCSB (30.000 de euro / lună).

”Da, e gata. El va avea un milion de euro salariu, plus bonusuri: 10.000 de euro în funcție de meciurile jucate. Noi nu avem bonusuri, doar cele 3 milioane de euro.

Sunt liniștit, aveam un stres cu salariul său, primea 30.000 de euro, cu taxe ajungeam la 40.000. Am scăpat de 40.000, iau 3 milioane, acum am scăpat de stresul de a da bani din buzunar.

Iau 1,5 milioane de la Betano, 3 de la Tănase, încă vreo 3 de la televizare, sunt vreo 7. Cu 1,5 milioane de încasat pe Moruțan ajung la 9. Eu am pus situația de acum. Nu mai vorbesc de retragere pentru că deja s-a făcut bugetul, nu mai trebuie să dau bani de la mine”, a afirmat Becali la Pro Arena.

Cum a reacționat Dică

Patronul FCSB a anunțat că negociază și vânzarea lui Darius Olaru, alt jucător de bază. Becali cere 6 milioane de euro pentru mijlocașul central.

”E vorba să plece și Olaru, dar nu mai zic, să nu se interpreteze. E vorba să plece și Olaru în altă parte. Am lăsat prețul la 6 milioane de euro, dar nu vreau să vorbesc mai multe.

Am vorbit cu Dică și i-am spus că am o veste bună pentru mine și una proastă pentru el. A răspuns că «dacă e bună pentru club, e bună și pentru mine»”, a mai povestit Becali.

Interesat de Safranko

Becali anunțase de curând că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru, dar că a cerut minimum 7.

Patronul de la FCSB are deja ochii pe posibili înlocuitori pentru Tănase: ”Da, mă interesează Safranko. Și mai e încă cineva, dar să vedem, n-are rost să vorbim acum. Mai trebuie jucători, dacă pleacă Tănase nu-mi mai e teamă de bani”.

Citește și

Parcarea va fi gratuită pe timpul nopţii în Constanţa şi Mamaia. De când până când