Florin Tănase îi ”înțeapă” pe proprii conducători: ”Dacă termini schimbările în minutul 50”

Florin Tănase a punctat din nou, și-a respectat statutul de golgeter al campionatului, însă FCSB depinde prea mult doar de el. Decarul a executat plasat penalty-ul pe care tot el l-a obținut, însă terenul și gafa lui Andrei Vlad au produs doar o remiză, 1-1, între roș-albaștri și CFR Cluj. Și rămâne și U Craiova în lupta la titlu.

După FCSB – CFR Cluj 1-1, Florin Tănase, golgeterul roș-albaștrilor, a declarat că victoria trebuia să le aparțină. A oferit declarații acide ”la cald”, imediat după partidă.

Tănase a ”înțepat” conducerea propriei echipe, pentru cele 3 schimbări efectuate până în minutul 51 și pentru subțirimea lotului.

”Vlad avea avea mingea în brațe la faza din final, dar din acea groapă s-a dus în poartă. Am bătut în stilul meu penalty-ul, exersez la antrenamente, mă uit și la portar.

Dacă termini schimbările în minutul 50 și nu mai ai cu ce să vii de pe bancă, e normal să faci pasul înapoi. Dar, chiar și așa, ei nu au avut nicio ocazie clară. Nu ne-au pasat, nu ne-au înghesuit.

Mai avem 5 meciuri. Dacă le câștigăm, vom ieși campioni. Am încredere după jocul din această seară”, a declarat Tănase imediat după partidă.

Citește și

Presiune uriașă pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj: ”Va fi Jihad. Nici Reghe n-a avut asemenea condiții”