Florin Tănase atacă: ”De unde și până unde?”

FCSB a câștigat dramatic în Trivale, 3-2 cu FC Argeș, după un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. Roș-albaștrii au ajuns la 5 puncte de CFR Cluj, care a remizat, 0-0, pe terenul Farului.

Florin Tănase, căpitanul bucureștenilor, e optimist în privința șanselor la titlu și a explicat cum au calculat el și coechipierii revirimentul.

Florin Tănase, autor al unei ”duble” la Pitești, a mai spus că nu a înțeles agresivitatea fotbaliștilor lui FC Argeș. Căpitanul lui FCSB a obținut și eliminarea lui Șerban, pentru o lovitură fără minge.

Probleme și în afara terenului

”Puteam să ne facem meciul mult mai ușor. Suntem fericiți că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, cele 3 puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului. Important e că pe teren a luat decizia corectă domnul arbitru la acea eliminare. A lovit intenționat cu călcâiul, trebuia să fie eliminat mai devreme.

Sunt fericit pentru victorie, probabil arbitrul trebuia să gestioneze altfel unele situații. Îmi dădeau peste picioare. A fost o răutate pe care nu o înțeleg. Nu știu de unde și până unde”, a comentat decarul FCSB, care va fi convocat și la prima reprezentativă.

”Ne-am făcut calculele”

”Eram dezamăgit când am ieșit, era 2-2. Aveam și om în plus, ar fi trebuit să avem mai multe ocazii de gol. Ne-am făcut calculele, am recuperat două puncte, mai trebuie să reducem încă două în 7 etape.

Așa, vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR”, a spus Florin Tănase, la interviurile de după partidă.

Citește și

Gigi Becali despre lupta la titlu: ”Mesaj de sus”