Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera: ”Avem încă un geniu”

În tentativa de a prinde mult doritul transfer în străinătate, Florin Tănase (27 de ani), căpitanul FCSB și golgheterul Ligii 1 în ultimele două sezoane, a încheiat contractul cu Ioan Becali și a semnat cu unul dintre cei mai tari agenți ai lumii.

Portofoliu impresionant

Impresarul italian Federico Pastorello are un portofoliu impresionant, cu nume precum Romelu Lukaku, Arthur și Federico Bernardeschi!

Florin Tănase, reprezentat până de curând de frații Ioan & Victor Becali, a semnat cu P&P Sport Management, firma lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai importanți impresari din fotbalul internațional.

Anunțul a fost făcut de Pastorello, cel care a publicat pe contul de Instagram două fotografii în această seară: una în care se află alături de Tănase, cealaltă în care apar încă două persoane – intermediarul Andrea Luciani și fostul fotbalist Dusan Basta.

Caută transferul extern

”Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris Pastorello în descrierea fotografiilor realizate la Monte-Carlo.

În 2021, Federico Pastorello a primit premiul de „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei Globe Soccer, la Dubai. A bătut nume precum Jorge Mendes, Mino Raiola și Jonathan Barnett în drumul către acea distincție!

Reprezentați de firma lui Pastorello sunt câțiva jucători renumiți din fotbalul internațional: Romelu Lukaku (Chelsea), Demarai Gray (Everton), Arthur (Juventus), Federico Bernardeschi (Juventus), Joao Mario (Benfica) și Antonio Candreva (Sampdoria). Totodată, reprezentați de agenție sunt stoperul Mihai Bălașa, de la Sepsi OSK, precum și Dumitru Cardoso, italianul cu tată român.

Clauză de 3 milioane de euro

În ultimii ani, fiind reprezentat de firma lui Dragoș Sîrbu, la care frații Becali figurează drept consilieri, Florin Tănase a încercat fără succes să prindă un transfer în străinătate.

Contractul său cu FCSB prevede o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, una pe care nu s-a înghesuit nimeni să o achite.

Florin Tănase este într-un moment al carierei excelent la nivel individual: în ultimii doi ani a fost golgheterul României, cu 24, respectiv 20 de goluri.

20 de goluri și 7 pase decisivea reușit Tănase în acest sezon de Liga 1, în 33 de meciuri.

Citește și

Atunci va elibera Traian Băsescu vila de protocol: ”Bravi bărbați ai țării”